studio omstand
Serge Onnen / Phenakistiscopes / animation made from one rotating drawing

 

PULSE 30 – OGENBLIKSEM #9
6 t/m 28 oktober 2018
Opening: zaterdag 6 oktober, van 16.00 tot 19.00 uur

van Oldenbarneveldtstraat 92-A, Arnhem
De toegang is gratis!

PULSE is  een kunst– en cultuurprogramma op 4 verschillende projectlocaties: Trafohuisje Nr.1, Paviljoen, Accuruimte en Turbinekamers. Iedere zaterdag en zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur en op afspraak via info@omstand.nl

Deze aflevering met: Harm Hajonides, Marit Dik, Rosa Everts, Margo van Berkum, Marisa Rappard, Chantal Breukers, Jans Muskee, Dick van Berkum, Sabine Liedtke, PJ Roggeband en Serge Onnen.


OGENBLIKSEM #9

De deelnemers aan OGENBLIKSEM #9 zijn door Studio Omstand uitgenodigd voor hun nieuwste editie: Verspreid door Nederland én daarbuiten presenteren elf kunstenaars in een serie van elf edities hun werk. Telkens de tien kunstenaars van Ogenbliksem en een gastkunstenaar. Als elfde speler is voor deze editie Serge Onnen uitgenodigd. Eerdere edities waren onder meer te zien bij KiK, Kolderveen, galerie Shoobil, Antwerpen, Studio Seine, Rotterdam en Galerie Sanaa in Utrecht. Ogenbliksem is een initiatief van Chantal Breukers en Jans Muskee. In aflevering 9 tonen we het werk van Harm Hajonides in de Accuruimte, PJ Roggeband presenteert werk in het Paviljoen en Serge Onnen in het Trafohuisje nr.1. Werk van Dick van Berkum, Sabine Liedtke, Marit Dik, Rosa Everts, Margo van Berkum, Marisa Rappard, Chantal Breukers en Jans Muskee is te zien in de Turbinekamers.


 

PULSE 30 wordt mede mogelijk gemaakt door: