studio omstand

ARTIST TALK bij DE.GROEN
op zondag 12 nov. aanvang 13.00 uur
De entree is gratis

Zondag 12 nov. 2023 is de laatste dag van de expositie TURBULENTIE. We organiseren dan een artist-talk en finissage. De Artist talk is bij CollectieDE.GROEN – Weverstraat 40, Arnhem (centrum) van 13.00 – 15.00 uur. Aansluitend is er de finissage bij OMSTAND – space for contemporary art, van Oldenbarneveldtstraat 92A, Arnhem en een laatste kans om de tentoonstelling te bezoeken. De artist talk bij Collectie DE.GROEN staat onder leiding van Fenne Saedt. Fenne gaat in gesprek met Jop Vissers Vorstenbosch, Nazif Lopulissa, Marjolein Witte en Oscar Peters.

 

ROUTE:

Collectie DE.GROEN:
vind je in de binnenstad van Arnhem, op de Weverstraat 40, 8 minuten lopen vanaf Centraal Station Arnhem. Als je met de auto komt dan kan je het best parkeren in parkeergarage Rozet (a/d Langstraat) vanaf daar loop je via het voetgangersgebied binnen vijf minuten naar DE.GROEN

OMSTAND – space for contemporary art:
De tentoonstellingsruimtes van OMSTAND vind je op de Van Oldenbarneveldtstraat 92 A, Arnhem. Nét buiten de centrumring in het Oostelijk deel van de stad, op 12 min. loopafstand van Collectie DE.GROEN. Je kan eventueel bij ons voor de deur parkeren.


Afb. Ice sculpture van Oscar Peters gepresenteerd op behang WP01 van Rob Bouwman