Kunstenaar

Daniel Schubert

danielschubert.eu

De werken van Daniel Schubert, brengen subtiele ruimten van kleur en licht voort, teruggebracht tot het essentiële. Geconcentreerd op elementaire picturale kwaliteiten creëert hij ingetogen en tegelijkertijd zeer indrukwekkende afbeeldingen, waarbij hij bijvoorbeeld aandacht heeft voor het opgespannen doek en de textuur van het canvas. De eerlijkheid van zijn composities stimuleert de beleving van een esthetische ervaring die volledig is gericht op kleur, vorm en ruimte.

Daniel Schubert (1984, Mönchengladbach, woont en werkt in Düsseldorf) studeerde aan de Kunstakademie Düsseldorf. Hij studeerde af als “Meisterschüler” in 2012 onder Eberhard Havekost. In 2019 en 2020 maakte hij deel uit van de veelbesproken tentoonstellingsreeks “Now! Painting in Germany”. Zijn werk is te zien in tal van solo- en groepsshows. En is opgenomen in vaste collecties als museum Voorlinden.

Zie ook:
https://galleryviewer.com/nl/galerie/52/galerie-gerhard-hofland/kunstenaars/496/daniel-schubert

Activiteiten van Daniel Schubert binnen Omstand

  • SOWIESO

    Mortiz Neuhoff Colin Penno (front) Joel Roters (back) Hadassah Emmerich Nils Bleibtreu Sibylle Czichon   The exhibition SOWIESO took place … Continue reading SOWIESO