studio omstand
afb.
Hanna Mattes – Still uit Supernatural#1-4 – digitalSuper8 – 00:03:32


State of Cling –  update:
De nieuwe (verkoop)tentoonstelling State of Cling gaat open voor publiek:

VANAF ZONDAG 16 JANUARI

Het is de eerste van dit jaar, onder curatorschap van Syzygy_collective. Kom alleen als je geen corona-klachten hebt en houdt voldoende afstand van elkaar. We zijn OPEN vanaf a.s. zondag, daarna elke vrij-, zat-, en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De tentoonstelling is te zien t/m zondag 13 februari 2022.

 

De OPENING die gepland stond voor a.s. zaterdag 15 januari is tot nader order uitgesteld. We plannen een nieuwe datum voor de opening, die is op dit moment nog niet bekend. We hopen die snel te kunnen delen. Volg onze berichtgeving. We houden je op de hoogte.

WAAR
Omstand — space for contemporary art Van Oldenbarneveldtstraat 92 A, Arnhem

 

State of Cling is het moment waarop dingen bij elkaar komen en op hun plek vallen, gepaard gaand met een hoge klank, scherp en breekbaar, om samen te resoneren. De afgelopen periode, meteen vanaf het nieuwe jaar is er gewerkt aan deze opmerkelijke  tentoonstelling. We hopen jullie binnenkort te verwelkomen…
Syzygy is een collectief van Brieke Drost, Sibylle Eimermacher en Mireille Tap, drie generaties vrouwelijke kunstenaars die hun krachten hebben gebundeld. Als collectief zijn ze toegewijd aan het intuïtieve, intieme, zachte en  verbindende. Kwetsbaarheid zien ze als kracht! Voor de groepstentoonstelling State Of Cling heeft Syzygy, naast de eigen bijdragen,  kunstenaars uitgenodigd die dit gedachtegoed bekrachtigen. Deelnemende kunstenaars zijn:

          – Ana Navas
          – Brieke Drost
          – Hanna Mattes
          – Janne Schimmel
          – Mireille Tap & Thomas Bürger
          – Mitchel Peters
          – Niamh Porter
          – Nora Aurrekoetxea
          – Sibylle Eimermacher & Iwan
Boverhof