studio omstand
Donderdag 20 dec.
De.Groen X Omstand
START PROGRAMMA 20:00 uur
PREVIEW tentoonstelling opent om 19:15 uur

Lokatie: Bar de Groen, Weverstraat 40, 6811 EM Arnhem

ARTIST-TALK: Klaas Kloosterboer, Rob Hamelijnck

PERFORMANCE: Mireille Tap

PREVIEW TENTOONSTELLING: Well…Here’s another hot mess I’ve got myself into (Ide André, Arash Fakhim, Willem de Haan en Chantal van Lieshout)


Met enige regelmaat verzorgt OMSTAND een artist-talk in Bar de Groen.
Op donderdagavond met Klaas Kloosterboer, Rob Hamelijnck.
De avond begint om 20.00 uur met een  performance van Mireille Tap

EXTRA: start 19:15 uur
Vóór aanvang van de Artist-talk is er een mogelijkheid om de allernieuwste show in de tentoonstellingsruimte van Collectie de Groen te bezoeken. De groepsshow wordt speciaal voor deze avond opengesteld: Een heuse preview!

Well…Here’s another hot mess I’ve got myself into
Deelemende kunstenaars: Ide André, Arash Fakhim, Willem de Haan en Chantal van Lieshout!


De gespreksleider van deze avond, Peter Nijenhuis, host de Artist Talk met: Klaas Kloosterboer en Rob Hamelijnck. De beide heren waren onlangs present bij Omstand, tijdens Pulse 31. Rob was gastcurator van de tentoonstelling ” I Am Not Your Guru” en Klaas Kloosterboer gaf een solopresentatie “Voor de accuruimte”
– Kloosterboer werkt als een onderzoeker, uitvinder en maakt schilderijen, maar beperkt zich niet tot het beschilderen van canvas. Ook objecten maakt hij tot drager en/of verwerkt deze in installaties.
– Rob Hamelijnck is installatiekunstenaar, tekenaar, beeldhouwer, redacteur en oprichter van het tijdschrift Fucking Good Art, samen met Nienke Terpsma. Een magazine met kunstkrititek en persoonlijke commentaren over uiteenlopende plaatsen in de wereld. Issue #20 The Swiss Issue re-visited is nét uit.


KOMT ALLEN / KOM OP TIJD!