studio omstand

(foto; Links Lieven Hendriks, Rechts Jaap Kroneman; foto L. Hendriks)

 

De Turbinekamers presenteert: STAND #1

Jaap Kroneman en Lieven Hendriks

PAGES 1

Opening: zaterdag 3 oktober, aanvang 16.00 uur

Afsluiting: zondag 25 oktober, aanvang 15.00 uur


STAND #1
De Turbinekamers zijn de voormalige machinekamers in het bedieningsgebouw van de PGEM. 4 geschakelde ruimtes van elk 4,5 x 5 meter. %,5 meter hoog. Elke ruimte is voorzien van een groot rolluik. Met opzet zijn deze kamers rauw gelaten, er zijn geen sporen ‘wegggepoetst’. Onder de naam STAND worden kunstenaars-curatoren uitgenodigd om in de Turbinekamers een cyclus van eigen werk, vervolgens met werk van anderen.
In PAGES #1 wordt het recente werk van Jaap Kroneman geconfronteerd met recent werk van Lieven Hendriks. Een pingpongwedstrijd waarbij de bal nooit uitgaat. Volgend jaar de tweede set, waarin het dan recente werk van Lieven Hendriks geconfronteerd zal worden met dan recente en dan minder recent werk van Jaap Kroneman onder de titel PAGES #2.

Curator: Jaap Kroneman

Zie: www.galerievangelder.com/artists/kroneman3.html en www.lievenhendriks.com/


PULSE :
STAND #1
maakt onderdeel uit van PULSE een maandelijks terugkerend kunst- en cultuurprogramma van Studio Omstand, met tentoonstellingen, lezingen, film, video en performances, eten&drinken, op verschillende projectlokaties rond het Transformatorplein. Adres: van Oldenbarneveldtstraat 92A Arnhem, ingang Broekstraat, rand van Verschuerwijk.

PULSE 1: Geopend op zondag 4, zaterdag 10, zondag 11, zaterdag 17, zondag 18, zaterdag 24, zondag 25 van 12.00 tot 17.00 uur
Opening: zaterdag 3 oktober, aanvang 16.00 uur
Afsluiting: zondag 25 oktober, aanvang 15.00 uur